Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

20 лютого 2018 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках проведення VI Фестивалю студентської науки асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Іваніщевою О.А. було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Кондитер-клас» на тему: «Французькі десерти».
Мета засідання –– ознайомлення здобувачів вищої освіти з традиціями французької кондитерської справи, особливостями виготовлення класичних французьких десертів, можливостями професійного зростання у кулінарній сфері; формування естетичного смаку, пошукового інтересу до кондитерського мистецтва, прагнення до самовдосконалення.

19 лютого 2018 року кафедрою менеджменту та адміністрування було організовано та проведено наукову дискусію: «Актуальні тренди сучасного менеджменту», яка мала на меті визначити особливості сучасних умов ведення бізнесу, проаналізувати світові тренди управління та визначити місце потенціалу керівників і технологій у вітчизняному менеджменті. Модератором даного заходу була завідувач кафедри менеджменту та адміністрування к.е.н., доцент Соколовська В.В.
Впродовж наукової дискусії учасники обговорювали актуальні питання, поділилися власними думками щодо актуальних тенденцій сучасного менеджменту, визначили загальні проблеми у сфері управління та розробили рекомендації щодо їх розв’язання. Наукові доповіді викликали значний інтерес присутніх на дискусії.

19 лютого 2018 року на факультеті економіки, менеджменту та права у рамках проведення Фестивалю студентської науки відбулось відкрите засідання наукового гуртка кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем «Економіко-математичне моделювання», керівник – доцент Бондар М.В.
Відповідно до порядку денного засідання наукового гуртка були заслухані 4 доповіді здобувачів вищої освіти групи ЕК-41д:

  • Крамаренко Катерини на тему «Економічні системи в умовах невизначеностей, конфліктів та ризиків»;
  • Рудик Тамари на тему «Особливості використання дослідження операцій на підприємстві. Типові класи задач»;
  • Гончар Аліни на тему «Колективна генерація ідей»;
  • Бондарчук Ірини на тему «Застосування прихованих моделей Маркова у розробці систем розпізнавання мови».

У рамках проведення VI Фестивалю студентської науки 19 лютого 2018 було проведено відкрите засідання дискусійного клубу «Інновації заради майбутнього» на тему «Проблеми розвиток інформаційної економіки в Україні». На засіданні були присутні 30 студентів гр. ЕП-11д, МБ-21д, МЕ-21д. На засіданні виступили Кудинська А.С. (гр. ЕП-21д) - тема доповіді «Соціально-економічні наслідки роботизації економіки», Бондаренко О.В. гр. (ЕП-11д) - тема доповіді «Криптовалюта. Цифрові гроші в інформаційній економіці», Юрчалова Я.Д. (гр.МБ-21д) - тема доповіді «Українські стартапи ІТ-спеціалістів, які змінюють світ», Ланова Я.О. (гр.ЕП-11д) - тема доповіді «Формування підприємницьких навиків як стратегічна ціль». Матеріали доповідей можуть бути використані при публікації студентських наукових статей.

19 лютого 2018 у рамках проведення VI Фестивалю студентської науки кафедрою економіки та міжнародних відносин було проведено відкрите засідання наукового гуртка з економіки підприємства на тему «Конкурентні стратегії розвитку підприємства». В засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти груп ЕП-31 та ЕП-41д, а також викладачі кафедри. На засіданні висвітлювалися та активно обговорювались питання щодо особливостей та етапів формування конкурентної стратегії підприємства.

14 лютого 2018 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках VI Фестивалю студентської науки, асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворуком В.М. проведено відкрите засідання наукового гуртка «Ресторатор» на тему: «Борошняні страви функціонального призначення». На засіданні були присутні: група ХТІ-31д та науково - педагогічні працівники кафедри туризму та готельно–ресторанної справи.
Студенти: Свинар А., Сергатий Ю., Мазур Б., Грубий О., Корунний М. та Білохатнюк О. представили цікаві доповіді щодо розвитку новітніх технологій продуктів для функціонального харчування. В рамках заходу проводилась дегустація борошняних страв функціонального призначення.