18 березня 2025 року з ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» було організовано майстер-клас на тему «Технологія приготування та декорування медових тістечок», який провів Олександр Зубко – кондитер тратторії «Terra Mare», випускник спеціальності 181 «Харчові технології».
18 березня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація», 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр» проведено гостьову лекцію на тему «Ключові тренди сучасної барної індустрії. Флейрінг як вид барного мистецтва», у якості запрошеного лектора на якій виступив Степан Вітрук – шеф-бармен ресторану «Lolla – gastro place», ресторанно-готельного комплексу «Drive Club».
18 березня 2025 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Простір дослідження туризму та гостинності» (керівник – доц. Антонюк К.Г.) на тему «Вінниця – туристичний центр Поділля».
18 березня 2025 року кафедрою обліку та оподаткування проведено відкрите засідання дискусійного клубу «Сучасна проблематика обліку, аналізу і контролю в сфері господарської діяльності».
18 березня 2025 р. кафедра іноземної філології та перекладу провела конкурс перекладу. Учасники конкурсу, здобувачі вищої освіти спеціальності «Філологія», виборювали перемогу у двох номінаціях.
18 березня 2025 року в рамках ХІІІ Фестивалю студентської науки доцентом кафедри права Іриною Білоус був проведений брейн-ринг «Знавці кримінального процесу», в якому брали участь студенти спеціальності «Право» 3-го та 4-го курсів.