Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Для українців вишиванка – не просто одяг. Це щось дуже особливе: особисте, рідне і святе. Вишивка – як символ, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе.
Вишиванка – твій генетичний код! Саме під таким гаслом дружня родина ВТЕІ КНТЕУ у колі друзів та вінничан святкувала День вишиванки 2019.
16 травня у Всесвітній день вишиванки студенти, викладачі та працівники інституту прийшли до головного корпусу ВТЕІ КНТЕУ у вишиванках, щоб відчути подих нашого минулого і нести його у майбутнє. На урочистому відкритті з нагоди святкування усім присутнім розповіли історію вишитої сорочки і всіх привітали зі святом. Святкування розпочалось урочистим виконанням гімну інституту. Слова вітань прозвучали від директора інституту Наталії Замкової та заступника директора департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Валерія Бачинського.

ФОТОЗВІТ

Після відкриття заходу весь колектив та студентство інституту взяли участь у вишиваній ході центральними вулицями міста та здійснили зупинку для фотографування у міському парку.
Гості Дня вишиванки у ВТЕІ КНТЕУ мали можливість скуштувати страви української кухні на святковому ярмарку, приєднатись до концертно-розважальної програми, взяти участь у флешмобі «Танцюють всі», відвідати Фестиваль вареника, позмагатися у конкурсі «Хто більше з’їсть вареників?» та поспівати українських пісень у караоке. Крім того, для усіх присутніх організовано виставку вишиваних робіт, фотосушку, фотозону, конкурси тощо. По закінченню заходу РСС ВТЕІ КНТЕУ організовано та проведено дискотеку Вишиванок.
Проведення такого свята продемонструвало, що усі без виключення учасники даного дійства відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу!