Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

З 16 по 18 вересня 2020 року викладачами кафедри фізичного виховання та спорту організовано та проведено спортивно-масові заходи з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, Олімпійського тижня та Дня здоров’я.
До участі у заходах долучилися усі бажаючі студенти ВТЕІ КНТЕУ.

Так, 16 вересня з метою залучення студентської молоді до активних занять спортом на стадіоні ЦПКіВ проведено майстер-клас з легкої атлетики (біг на короткі дистанції) за участі майстра спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 2016 року, члена збірної України з легкої атлетики Колесниченко Олени Дмитрівни.
17 вересня на ігровому майданчику ЦПКіВ відбувся Олімпійський урок. До участі запрошено триразову чемпіонку України з боксу, призерку Всесвітньої гімназіади у Марокко, переможницю Кужельного майстерського турніру, кандидата у майстри спорту з боксу Лубоцьку Дар’ю Анатоліївну. Спортсменка розповіла студентам про свій спортивний шлях, роль фізичного виховання та спорту у становленні її особистості та в рамках Олімпійського уроку провела міні-тренування з боксу.
17 вересня з метою виховання стереотипу здорового способу життя, профілактики респіраторних захворювань в умовах пандемії коронавірусу викладачами кафедри проведено навчально-тренувальне заняття із дихальної гімнастики. Учасникам заходу роз’яснено також важливість рухової активності та принципи впливу спеціальних дихальних вправ на роботу кардіореспіраторної системи, адаптацію організму до фізичних навантажень, функцію зовнішнього дихання, а також здатність організму адаптуватися до гіпоксемії та гіперкапнії.
17 та 18 вересня на ігрових майданчиках проведено змагання з ігрових видів спорту (волейболу та баскетболу). Головним завданням цього заходу було підняття емоційного фону молоді на початку навчального року, виявлення обдарованих студентів та популяризація ігрових видів спорту у ВТЕІ КНТЕУ.
18 вересня з метою активізації спортивної та творчої діяльності студентів на стадіоні ЦПКіВ майстром спорту України з легкої атлетики, учасницею Чемпіонату Світу в Барселоні 2013 р. та Чемпіонату Європи в Талліні 2015р. Должковою Юлією Миколаївною проведено майстер-клас з бар’єрного бігу.
Кафедра фізичного виховання та спорту ВТЕІ КНТЕУ бажає усім міцного здоров’я, фізичної активності, високих спортивних результатів та перемог!

ФОТОЗВІТ