Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

2 червня 2021 року Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ в особі директора Наталії Замкової та Сьомий апеляційний адміністративний суд в особі голови суду Віталія Кузьмишина, за участі заступниці Голови Сьомого апеляційного адміністративного суду Тетяни Драчук та директорки Вінницького навчального центру Національної школи суддів України Олени Мілієнко, підписали Меморандум щодо впровадження волонтерських сервісів для відвідувачів Суду.
На урочистій частині підписання Меморандуму голова Суду Віталій Кузьмишин підкреслив «Сьомий апеляційний адміністративний суд завжди відкритий до співпраці, особливо, якщо мова йде про студентство. У рамках нашого партнерства ми станемо простором для розвитку кожного студента, а судове волонтерство буде для них чудовою нагодою вдосконалити комунікативні вміння і допоможе закріпити на практиці правові знання, адже право є запорукою порядку у суспільстві і реалізації демократії».

Директор ВТЕІ КНТЕУ Наталія Замкова зазначила: «Щиро дякую за довіру, яку ви надали нам щодо співпраці. Я переконана у тому, що реалізація співпраці буде на високому рівні, завдяки висококваліфікованому та патріотично налаштованому колективу Сьомого апеляційного адміністративного суду на чолі з керівником».
Метою є співпраця та обмін досвідом щодо впровадження волонтерських сервісів для відвідувачів Сьомого апеляційного адміністративного суду, закріплення студентами спеціальності «Право» теоретичних знань, набутих у процесі навчання, та вміння застосовувати їх на практиці.
Волонтерська допомога студентів у Суді передбачає забезпечення супроводу відвідувачів у приміщенні Суду, надання їм консультативної, психологічної та іншої допомоги під час перебування у Суді, визначення ключових потреб відвідувачів суду та надання інформації про судово-адміністративні послуги, особливості роботи суду, права та обов’язки учасників судового процесу тощо.