Протягом вересня – жовтня 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи проходили навчання за програмою «Школа гостинності» - серії тренінгів, ініційованих ГО «Business People Club» та реалізованих у співпраці з провідними тренерами та бізнес-коучами України.
Унікальний проєкт, спрямований на розвиток сфери HoReCa, «Школа гостинності» об’єднала багатьох фахівців-практиків та науково-педагогічні кадри регіону, ставши таким чином потужною платформою для обміну новими ідеями та практичним досвідом у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
Науково-педагогічні працівники кафедри взяли участь у наступних тренінгах:
- «Управління команою від Ольги Добровольської (Тетяна Семко);
- «Сервіс та продажі» від Ольги Добровольської (Тетяна Семко);
- «Фінанси ресторану простою мовою. Управління видатками» від Анни Каткової (Ірина Мазуркевич);
- «Ефективнйи керівник – ефективний заклад» від Оксани Марусич (Тетяна Семко, Лілія Крижак);
- «Концепція як фундамент бізнесу та її аналіз» від Андрія Валового (Валентина Постова);
- «Ефективне управління рестораном. Системний підхід в менеджменті» (Тетяна Семко, Марина Рябенька).
Покликана допомогти удосконалити та розвивати вже діючий бізнес, а також створювати нові креативні та атмосферні заклади, які стануть відомими на всю Україну, навчальна програма «Школа гостинності» виявилася дуже корисною і для науково-педагогічних працівників.