Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

2 грудня 2021 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся тренінг на тему «Google Cloud Platform: переваги та проблеми», який для здобувачів вищої освіти та викладачів кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем провів Ігор Ройд, архітектор програмних рішень компанії Yalantis OÜ.
У ході заходу було розглянуто багато цікавих аспектів хмарного збереження, доступу та розподіленої обробки даних, переваги та загальна архітектура хмарних сховищ, характеристика відомих хмарних платформ, а також особливості реалізації проєктів на хмарній платформі Google та проблеми, які при цьому виникають.
До тренінгу долучилось понад 60 учасників, серед яких здобувачі вищої освіти ОП «Інформаційні технології у бізнесі», «Економічна кібернетика», «Соціальне забезпечення» та «Публічне управління та адміністрування» ОС «бакалавр» та «молодший бакалавр». Дякуємо за корисний та цікавий захід!