Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

15 червня 2022 року кафедрою маркетингу та реклами проведено ІІ Всеукраїнський круглий стіл на тему «Маркетинг і логістика: вектори взаємодії» (онлайн).
У круглому столі взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри маркетингу та реклами Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ (м. Вінниця), кафедри менеджменту Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (м. Одеса), здобувачі вищої освіти, стейкхолдери освітніх програм.

Під час круглого столу було обговорено особливості логістичного обслуговування підприємств в умовах воєнного стану, зміни логістики в Україні під час війни, формування системи стимулювання продажу як складової маркетингових комунікацій в діяльності підприємства у воєнний час, формування маркетингового стратегічного управління підприємством в умовах війни, особливості підготовки майбутніх фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок у воєнний час, інноваційні технології в наданні транспортних послуг, методи організації логістики в міжнародному бізнесі, прогрес та виклики цифрової трансформації для українських компаній, цифрові трансформації бізнесу в маркетингових соціально-економічних системах: сутність, фактори впливу та розвиток, вплив цифрової трансформації в логістичній сфері, цифрові компетенції та навички, професії майбутнього, сучасний стан та тенденції розвитку українського ринку хмарних послуг, тенденції розвитку MVNO в Україні.
Результати проведеної зустрічі та наукового дискурсу сприятимуть пошуку найраціональніших шляхів взаємодії маркетингу та логістики в умовах сьогодення, експертизі прийнятих рішень та формування програми розвитку на майбутнє.
Дякуємо за плідну співпрацю! Все буде Україна!