Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Інноваційні технології у виробництві крафтових м’ясних та ковбасних виробів»
28 лютого 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр», «магістр» проведено гостьову лекцію на тему «Інноваційні технології у виробництві крафтових м’ясних та ковбасних виробів». У якості запрошеного лектора виступив Сергій Сюмка – головний технолог селянського фермерського господарства «Діброва» (м. Тернопіль).
У ході лекції було представлено історію започаткування та розвитку СФГ «Діброва», асортимент продукції, особливості рецептур та технологічних процесів її виробництва. Значну увагу було звернуто на питання якості та безпечності продукції, вимоги до сировини, з якої вона виробляється. Зазнали презентації також обладнання та технологічні інновації, які використовуються підприємством.
Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти щиро дякують Сергію Сюмці за змістовну лекцію та готовність ділитися знаннями та професійним досвідом.