Здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі з приготування хінкалі
12 квітня 2024 року у ресторані «Лезгинка» для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 075 «Маркетинг» було проведено майстер-клас з приготування хінкалі.
Учасники майстер-класу дізналися про історію походження хінкалі та місця страви на грузинському столі, секрети приготування тіста та начинки, особливості подачі страви та її споживання. Традиційно, майстер-клас закінчився дегустацією приготованих власними руками кулінарних шедеврів в банкетній залі ресторану.
Висловлюємо слова вдячності ресторану «Лезгинка» в особі керуючого Вадима Тхоржевського за смачний захід, який подарував позитивні емоції та яскраві враження, а також нові знання та вміння!