Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

23 квітня 2024 року з ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи на базі ВТЕІ ДТЕУ було проведено всеукраїнський круглий стіл на тему «Готельно-ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: стан, можливості та перспективи розвитку».

ФОТОЗВІТ

Участь у роботі круглого столу взяли науково-педагогічні працівники провідних закладів вищої освіти України, які здійснюють підготовку фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», – Національного університету водного господарства та природокористування, Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Житомирського державного університету імені Івана Франка, Уманського національного університету садівництва, фахівці сфери HoReCa. На заході були присутні також здобувачі вищої освіти – майбутні готельєри та ресторатори. Перед учасниками круглого столу з вітальним словом виступили д-р філос. наук, професор, заслужений працівника освіти України, директор Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ Наталія Замкова та д-р істор. наук, професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ Наталія Чорна.
Увазі учасників круглого столу були презентовані наступні доповіді:
1. Тенденції та тренди розвитку ресторанної галузі України.
Доповідач – Валентина Постова, канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ (м. Вінниця).
2. Ресторанний бізнес в умовах сьогодення.
Доповідач – Марія Паска, д-р вет. наук, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (м. Львів). 3. «Харчова грамотність» як один з напрямків розвитку соціальної відповідальності ресторанного бізнесу
Доповідач – Тетяна Боцян, канд. екон. наук, доцент, проректор з наукової і міжнародної роботи Житомирського державного університету імені Івана Франка (м. Житомир).
4. Популяризація української кухні та гостинності. Вектор розвитку: освіта – бізнес – споживач. Доповідач – Інна Кривешко, засновник та керівник ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль», ресторатор, експерт у сфері HoReCa (м. Вінниця).
5. Стійка гастрономія як елемент самовираження культури народів.
Доповідач – Оксана Конарівська, канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне).
6. Проблеми та перспективи розвитку ресторанних мереж в Україні.
Доповідач – Ірина Мазуркевич, канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ (м. Вінниця).
7. Трансформація готельно-ресторанного бізнесу України в умовах війни.
Доповідач – Людмила Транченко, д-р екон. наук, професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва (м. Умань).
8. Сучасні тенденції менеджменту готельно-ресторанного бізнесу.
Доповідач – Марина Рябенька, канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ (м. Вінниця).
Виступи доповідачів були актуальними, змістовними, насиченими великою кількістю цікавих та своєчасних кейсів, а тому спонукали до роздумів, жвавого обговорення та дискусій.
Підводячи підсумки круглого столу, Наталія Чорна, яка модерувала захід, подякувала спікерам за потужні доповіді, решті учасників – за уважне заслуховування та предметне обговорення, а також запросила представників ЗВО та закладів сфери HoReCa до продовження співпраці в науковій площині та в площині спільної участі у підготовці кадрів для закладів готельного та ресторанного господарства, спроможних до практичної діяльності в умовах сьогоденних викликів.