«Барбекю– 2015» у ВТЕІ КНТЕУ на честь святкування професійного свята «Дня технолога, кухаря та кулінара»
20 жовтня 2015 року в лабораторії ТПРГ №2 у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулося святкування «Дня технолога, кухаря та кулінара». Під керівництвом та організацією асистента кафедри туризму та готельно - ресторанної справи Криворук В.М, серед здобувачів груп ХТІ та ГРС було проведено змагання з барбекю у номінаціях «Барбекю зі свинини», «Страви в казані», та«Барбекю з овочів». В якості журі були запрошені заступник директора з навчально-методичної роботи Мартинова Лілія Борисівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Кізюн Алла Григорівна, декан факультету товарознавства туризму та готельно - ресторанної справи Гирич Сергій Володимирович та завідувач кафедри туризму та готельно - ресторанної справи Левицької І.В.. На свято були запрошені з Вінницького торговельно-економічного коледжу здобувачі спеціальності «виробництво харчової продукції» та викладачі. Святкову концертну атмосферу створили здобувачі вищої освіти групи ГРС-21.
По підсумкам оцінювання журі у номінації «Барбекю зі свинини» золоті нагороди здобули учасники групи ГРС-11д (м) Пантелейчук Р., Климбуцька А., срібні медалі здобули учасники групи ХТІ-21д Коваль О., Гончарук І., бронзові медалі здобули учасники групи ГРС-21д Старчеус Н., Крижанівська Я. У номінації «Страви в казані» золоті нагороди здобули учасники групи ГРС-11д (м) Ткачук О., Шульц М., срібні медалі здобули учасники групи ХТІ-21д Хіхлуха Р., Окунь О., бронзові медалі здобули учасники групи ХТІ-41д Дзись Н., Вілкова Є.. У номінації «Барбекю з овочів» золоті нагороди здобули учасники групи ГРС-31д Дорожинська Ю., Яцюрук О., срібні медалі здобули учасники групи ХТІ-31д Сюмка Ю., Прокопенко М., бронзові медалі здобули учасники групи ХТІ-41д Криволап Л., Заріцька Т..