Відкритий науковий гурток «Фізико-хімічні методи дослідження сировини матеріалів»
23 лютого, 2016 р. о 12:10 в ауд. 41, к.1 на кафедрі товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва відбулось відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини матеріалів» на тему: «Сучасні методи дослідження якості товарів».
На якому були присутні: керівник наукового гуртка, професор Авксентюк Б.П., асистент Василишина О.В., доцент Корпан О.С., старший викладач Клименко В.І. та здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання групи ТКЛ-11, ХТІ-11. З Цікавими доповідями виступили: Левчук Руслана (Фізико-хімічні методи дослідження якості меду) Куник Тетяна (Фізико-хімічні методи дослідження якості хліба) Ярова Марія (Фізико-хімічні методи дослідження молока) Запрошені здобувачі групи ТКЛ-11, ХТІ -11 активно ставили питання до кожної доповіді.