Засідання гуртка «Ресторатор» на тему : «Іноваційні страви з м’яса»
26 лютого 2016 року о 14.10 в лабораторії ТПРГ №1 під керівництвом асистента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворука В.М відбулося засідання гуртка «Ресторатор»
На тему : «Іноваційні страви з м’яса» за такими планом:
- Актуальність вживання м’ясних страв. (доповідь Криворук В.М.)
- Класична технологія приготування м’ясних січених страв доповідь з презентацією студент групи ХТІ-21 Хіхлуха Р.
- Дослідження технології приготування м’ясних виробів з використанням бурих водоростей фукусів (доповідь з презентацією студента групи ХТІ-21 Мельник І.)
- Дослідження технології приготування м’ясних виробів з використанням пшеничних висівок (доповідь з презентацією студентки групи ХТІ-21 Гончарук І.)
- Дослідження технології приготування м’ясних страв з використанням зародків пшениці (доповідь з презентацією студента групи ХТІ–21 Котов Д.)
- Медико-біологічна оцінка характеристика м’ясних страв з використанням дієтичних добавок (доповідь професора КНТЕУ д.м.н. Карпенко П.О.)
- Дегустація м’ясних виробів. Учасники засідання.