Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

26 лютого 2016 року о 14.10 в лабораторії ТПРГ №1 під керівництвом асистента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворука В.М відбулося засідання гуртка «Ресторатор»

На тему : «Іноваційні страви з м’яса» за такими планом:

  1. Актуальність вживання м’ясних страв. (доповідь Криворук В.М.)
  2. Класична технологія приготування м’ясних січених страв доповідь з презентацією студент групи ХТІ-21 Хіхлуха Р.
  3. Дослідження технології приготування м’ясних виробів з використанням бурих водоростей фукусів (доповідь з презентацією студента групи ХТІ-21 Мельник І.)
  4. Дослідження технології приготування м’ясних виробів з використанням пшеничних висівок (доповідь з презентацією студентки групи ХТІ-21 Гончарук І.)
  5. Дослідження технології приготування м’ясних страв з використанням зародків пшениці (доповідь з презентацією студента групи ХТІ–21 Котов Д.)
  6. Медико-біологічна оцінка характеристика м’ясних страв з використанням дієтичних добавок (доповідь професора КНТЕУ д.м.н. Карпенко П.О.)
  7. Дегустація м’ясних виробів. Учасники засідання.