У цей осінній день 3 жовтня 2024 року в актовій залі культурно-мистецького відділу ВТЕІ ДТЕУ ми відзначаємо знакове для всіх нас свято – День працівника освіти. Символічно, що День Освітян ми відзначаємо восени – найблагодатнішої пори, яка щедро обдаровує нас своїми плодами.
Захід почався з хвилини мовчання, в якій вшанували пам'ять про наших захисників, які віддали життя за наше щасливе майбутня. У святковій залі був присутній майже весь професорсько-викладацький склад та співробітники інституту на чолі з директором Замковою Наталією Леонідівною, яка виступила з вітальним словом з нагоди професійного свята та нагородила найкращих працівників інституту почесними грамотами за професійну роботу з нагоди професійного свята.
2 жовтня 2024 року учні 10-В класу КЗ «Вінницький ліцей №4» відвідали захід «Світ професійних можливостей» у стінах ВТЕІ в рамках вивчення курсу «Соціальне шкільне підприємництво».
2 жовтня 2024 року в рамках вивчення дисципліни «Рекрутинг, навчання та розвиток персоналу» д.е.н., проф. Наталією Корж спільно з директоркою рекламної агенції Анною Станішевською було проведено бінарну лекцію на тему «Маркетинг персоналу організації та канали пошуку працівників» у змішаному форматі. Метою заняття було розвинути професійні знання сучасних технологічних трендів рекрутерської діяльності та активізувати пізнавальний інтерес і критичне мислення в роботі зі штучним інтелектом.
02 жовтня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас «Приготування суші з використанням локальної сировини», під керівництвом Владислава Журавського, бренд-шефа та співвласника закладу «ULOV Доставка їжі».
01 жовтня 2024 року на виробничих потужностях ТОВ «Люстдорф» – провідного підприємства регіону та одного з найбільших в Україні з виробництва молочної продукції – для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-31д, ХТ-21д та ХТ-11дсп) канд. техн. наук, доцентом Семко Т.В. були проведені виїзні лабораторні заняття з освітніх компонентів «Технології харчових виробництв», «Контроль якості та безпечності харчових продуктів».
01 жовтня 2024 року на виробничих потужностях ТОВ «Люстдорф» – провідного підприємства регіону та одного з найбільших в Україні з виробництва молочної продукції – для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-31д, ХТ-21д та ХТ-11дсп) канд. техн. наук, доцентом Семко Т.В. були проведені виїзні лабораторні заняття з освітніх компонентів «Технології харчових виробництв», «Контроль якості та безпечності харчових продуктів».