Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
Наголошуємо, зніматися з реєстрації місця проживання та військового обліку (для чоловіків) НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО!
Проживання в гуртожитку можливе без реєстрації місця проживання за адресою гуртожитку. 

                             Гуртожиток №1, вул. Чорновола, 3.                                                         Гуртожиток №2, вул. Станіславського, 52.

Загальна кількість вільних ліжко-місць: 150

Попри те, що гуртожитки розташовані не біля інституту, всі вони мають хорошу інфраструктуру, поруч є: магазини, торгові центри, транспорт, тренажерні зали тощо.

Усі гуртожитки ВТЕІ ДТЕУ розміщені у межах 5-10 хвилин до будь-якого громадського транспорту (тролейбус, трамвай та ін.). Гуртожитки забезпечені меблями, комунальними послугами – централізованим опаленням, холодною та гарячою водою, душовими кімнатами, мережею інтернет та іншими засобами і послугами, які забезпечують належні умови мешканцям.

Гуртожиток №1 – п’ятиповерхова будівля коридорного типу, на поверсі в середньому 12 кімнат. На кожному поверсі кухня, душ та санвузол. В кімнатах від 2-х до 4-х ліжко-місць.

Гуртожиток №2 - п’ятиповерхова будівля блочного типу, на кожному поверсі розміщено по 4 блоки. Загалом у блоці живе близько 12-14 людей. На два блоки 1 кухня, душ знаходиться на першому поверсі, санвузли на кожному блоці.

В гуртожитки ВТЕІ ДТЕУ право першочергового поселення мають абітурієнти та студенти, віднесені до наступних пільгових категорій відповідно до законодавства України (якщо вони підтверджені відповідними довідками або посвідченнями):

  1. Студенти з числа дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків (згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 433 від 16 червня 1995 року «Про поліпшення матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків»); 
  2. Неповнолітні діти громадян, які мають статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 1, 2, 3 категорій (згідно із Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»);
  3. Студенти з числа дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій (відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України « Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»);
  4. Студенти з числа дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення АТО, бойових дій чи збройних конфліктів;
  5. Студенти з числа дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи;
  6. Діти шахтарів, для яких це передбачено Законом України «Про підвищення престижності шахтарської праці».

Переваги при поселені надаються студентам, які віднесені до наступних категорій (якщо вони підтверджені відповідними довідками або посвідченнями):

  1. Студентам з числа дітей з інвалідністю І-ІІІ груп;
  2. Студентам з числа дітей з малозабезпечених сімей;
  3. Студентам з числа дітей з багатодітної сім’ї (в першу чергу ті, що зараховані на контрактній основі та за віддаленістю місця проживання);
  4. Студентам з числа дітей з віддалених областей України, що навчаються на контрактній основі.

Студенти, які мають вищезазначені переваги та не поселені, зараховуються в резерв. Всі студенти, які не мають пільг поселяються самостійно в інші місця для проживання (інформація альтернативних варіантів поселення розміщена на офіційному сайті ВТЕІ ДТЕУ).

 Розмір плати за послугу проживання у гуртожитку ВТЕІ ДТЕУ (1 ліжко - місце) у 2022-23 н. р. становить 800 грн. Додатково оплачується оренда холодильника, інтернет та раз в семестр оплата за електроенергію. 

1. 2 фотокартки розміром 3×4;
2. довідку про проходження дерматолога;
3. висновок про флюорографію грудної клітки (висновок також може бути зазначений у довідці сімейного лікаря);
4. довідка від сімейного лікаря про санепідемоточення (про відсутність контактів з хворими за останні два тижня);
5. оплатити 12 місяців (вересень - серпень) проживання у гуртожитку (інформацію надають в бухгалтерії інституту);
6. придбати страхування (оформляється при поселенні). 

- з питань поселення та проживання в гуртожитки 0973945593 Марина;
- з питань оплати проживання 0982290988 Олена.