Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

6 грудня 2016 року в рамках проведення тижня обліково-фінансового факультету кафедрою іноземної філології та перекладу було проведено конкурс англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER». Здобувачі вищої освіти спеціальності «Філологія» та інших спеціальностей із задоволенням та цікавістю долучилися до створення власних веб-квестів. 144 студенти усіх курсів та спеціальностей мали змогу спробувати свої сили при вирішенні веб-квестів за допомогою системи MOODLE. Розроблені веб-квести містили різноманітні завдання, спрямовані як на перевірку знання історії рідного інституту, так і на прояв творчих здібностей та визначення рівня володіння іноземною мовою. Завдяки перекладу офіційного сайту інституту англійською мовою, який був здійснений напередодні кафедрою іноземної філології та перекладу, виконання завдань не викликало у студентів особливих труднощів. Більше того, вони мали можливість одразу перевірити правильність виконання завдань і проаналізувати помилки.

Найкращими авторами та виконавцями англомовних веб-квестів стали наступні здобувачі вищої освіти:

Найкращі автори веб-квестів:

  1. За перемогу у конкурсі англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER» «ГРАН-ПРІ» (студенти групи ФІП-31в).
  2. За перемогу у конкурсі англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER». У номінації: «Оригінальність» - Червінчук Владислав, Стасенко Михайло, Панісько Майя (студенти групи МЗД-31д).
  3. За перемогу у конкурсі англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER». У номінації: «Популярність» - (студенти групи ФІП-41в).
  4. За перемогу у конкурсі англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER». У номінації: «Змістовність» - (студенти групи ФІП-11в).
  5. За перемогу у конкурсі англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER». У номінації: «Лаконізм» - (студенти групи ФІП-21в).
  6. За перемогу у конкурсі англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER». У номінації: «Креативність» - (студенти групи ФІП-11в (м)).

Найкращі виконавці веб-квестів:

  1. Найкраще виконання англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER» - Лук’янова Дарія (студентка групи Т-31д).
  2. Найкраще виконання англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER» - Дзигаленко Вероніка (група Т-31д).
  3. Найкраще виконання англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER» - Плахтій Валентина (група ДФ-11д).
  4. Найкраще виконання англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER» - Біла Ганна (студентка групи МО-31д).
  5. Найкраще виконання англомовних веб-квестів «Моя ALMA MATER» - Косолапова Ольга (студентка групи МО-31д).