Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

8 грудня 2016 року в читальній залі №1 відбулась зустріч студентів факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування гр.ГРС-11(куратор Лук’янець А.В.) з майстринею слова, вінницькою поетесою і письменницею, фольклористкою, краєзнавцем, заступником головного редактора журналу «Вінницький край», членом Національної спілки письменників України, заслуженим працівником культури України Валентиною Сторожук.
Учасники заходу знайомились з новими книгами авторки, спілкувалися з письменницею, слухали поезії у її виконані, а також переглянули відеопрезентацію про багатогранну творчість Валентини Сторожук та буктрейлер на книгу «Переклад з ластовиної», підготовлені працівниками бібліотеки. Захід відбувся у вигляді діалогу, прозвучало чимало запитань щодо творчих і людських уподобань авторки, її поглядів на сучасну українську літературу.
Сподіваємось, що зустріч з Валентиною Сторожук залишила в студентських серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати її твори, які є у фондах книгозбірні.