Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

31 травня 2017 року в Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ вже втретє презентував свою звітну програму творчий колектив, який не може жити без танцю - народний театр сучасного танцю «Ритм серця», керівником якого є Богдан Олійник. Танець допомагає людям висловлювати свої власні почуття, переживати емоціїї, розвиває особистість, загартовує працьовитість та організованість.

«Танцювати серцем» – девіз колективу і кожен його учасник виражає на сцені всі ті емоції, які не може сказати словами. Тому глядачі мали можливість, поринути в почуття любові, смутку, болю, радості, пристрасті, які були висвітлені танцюристами в хореографічних номерах концерту.

(ФОТОЗВІТ)

Крім учасників народного театру сучасного танцю «Ритм серця» свій талант на сцені теж демонстрували і учасники хореографічної студії, яка вже другий рік показує свою роботу в інституті, я керують нею Юлія Ковбасюк та Олександра Кулакова – талановиті солістки театру «Ритм серця».
Для артиста важливою є підтримка залу та бурхливі оплески, яких в цей день не бракувало, так як на звіт колективу завітала не лише дружна родина ВТЕІ разом зі своїм директором Наталею Леонідівною та її заступниками, а й батьки, рідні та друзі.
Закінчилося святкове дійство нагородженням всіх учасників концерту почесними грамотами, а випускниці колективу: Нечитайло Олена, Рожковська Анастасія та Гоменюк Марина отримали ще й подарунки від керівника Богдана Олійника та друзів по колективу. А також учасники «Ритму серця» презентували своєму керівнику Богдану справжній чоловічий сиро-ковбасний букет, який підняв настрій усім.
Зі своїми привітаннями в цей день виступила директор інституту Замкова Наталія Леонідівна, яка побажала творчих злетів та успіхів у подальшому навчанні. Також додала гарного солодкого настрою та розбавила танцювальну програму команда КВН «Збірна торгового» під керівництвом Світлани Ходус.
Свято вдалось на славу. З нетерпінням чекаємо наступного року до якого всі разом будемо крокувати у ритмі запального танцю.