Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

31 серпня 2017 року у святковій залі Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського відбулися загальноінститутські збори присвячені посвяті першокурсників в студенти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, який майже пів століття гостинно відчиняє свої двері гостям та студентам-першокурсникам.
В цей святковий день щирі та теплі вітання подарували першокурсникам, батькам та гостям свята директор інституту, доктор філософських наук, заслужений працівник освіти України Замкова Наталія Леонідівна, яка запросила першокурсників до чарівного Храму Знань, що відкриває двері в світле, перспективне і щасливе майбутнє, батькам побажали терпіння та в подальшому гордитися своїми дітьми, викладачам - плідної роботи в новому навчальному році. Серед почесних гостей на урочистостях був присутній митрополит Вінницький і Барський Симеон, котрий привітав з початком нового навчального року директора інституту, професорсько-викладацький склад та усіх студентів. Архіпастир закликав Боже благословення на них та побажав студентам плідного навчання, а викладачам бути гідним прикладом для своїх учнів.  

ФОТОЗВІТ

У народі здавна кажуть, що знання - це коштовний скарб, що прихований за сімома замками. Не кожен має щастя відчинити цю скриню. Однак, першокурсникам Вінницького торговельно-економічного поталанило, адже вони отримали символічний «Ключ знань» від директора інституту Замкової Н.Л. та склали урочисту клятву Alma-mater. Право оголосити клятву отримала студентка І курсу Давидюк Анастасія. «Ключ знань» отримала Шкварко Аліна - це одні з кращих першокурсників, які при вступі отримали найвищі бали за сертифікатами незалежного зовнішнього оцінювання. В цей день подарувала свої вітання та поділилась враженням про навчання і магістр Вінницького торговельно-економічного інституту Дмітрєва Тетяна, яка отримала честь вручити символічний «Студентський квиток» студентці І курсу Кліщук Юлії, у якої бал по ЗНО – 197, 572.
В урочистому святкуванні всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто поклав, в такий нелегкий час, життя за єдність України, за наше майбутнє.
Атмосферу урочистого дійства доповнив святковий концерт за участю кращих творчих колективів культурно-мистецького відділу ВТЕІ КНТЕУ: народний театр пісні «Слов’янка», номери яких супроводжувалися відеорядами, а також колективи, які входять до його складу, це чоловічий ансамбль «Братчики», квінтет «Магія», вокальний ансамбль «Поклик», квартет «Диво», художній керівник заслужений артист України Адам Дзюба; український танець виконав ансамбль народного танцю «Сяйво», керівником якого є Наталя Страшкевич. Також запалив енергетикою глядацький зал народний театр сучасного танцю «Ритм серця», керівник колективу - магістр інституту Богдан Олійник. Свій подарунок усім присутнім представив дует, який складається з першокурсниці Дарини Бондар та її рідної сестрички Олесі. А також не обійшлось без гумору, адже свою посмішку всім подарувала команда КВН інституту «Збірна Торгового», керівник Світлана Ходус. Завершилось це святкове дійство гімном студентів «Гаудеамус». Честь вести урочисте зібрання та концертну програму, під керівництвом начальника культурно-мистецького відділу Вікторії Гнатюк, отримали талановиті ведучі Наталія Колеснік та Іван Шевчук.