|
Код спеціальності |
Найменування спеціальності |
Освітня програма |
|
Денна (зі скороченим терміном) форма навчання, термін навчання 1р.10м. |
||
|
051 |
Економіка |
|
|
071 |
Облік і оподаткування |
|
|
072 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
|
|
073 |
Менеджмент |
|
|
075 |
Маркетинг |
|
|
126 |
Інформаційні системи та технології |
|
|
181 |
Харчові технології |
|
|
Денна форма навчання (на 2 курс), термін навчання 2 р.10м. |
||
|
241 |
Готельно-ресторанна справа |
|
|
281 |
Публічне управління та адміністрування |
|
|
292 |
Міжнародні економічні відносини |
|
|
Заочна (зі скороченим терміном) форма навчання, термін навчання 1 р.10 м. |
||
|
051 |
Економіка |
|
|
181 |
Харчові технології |
|
|
Заочна (зі скороченим терміном) форма навчання, термін навчання 2 р.10м. |
||
|
072 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
|
|
241 |
Готельно-ресторанна справа |
|
|
281 |
Публічне управління та адміністрування |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Багрій Ірина
МБ-31д |
Будженко Альона
ГРС-31д |
Вечірко Микола
МО-31д |
Гаврилюк Анастасія
ГРС-41д |
Гега Вікторія
ПР-23д |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Гордій Віталій
ФК-31д |
Давидюк Анастасія
ДФ-31д |
Кліщук Юлія
МБ-32д |
Козійчук Ольга
ДФ-31д |
Колесюк Діана
КПР-31д |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Красінський Олександр
ОБО-41д |
Марковська Анастасія
МР-41д |
Матула Анна
ХТ-31д |
Мельник Юлія
МР-41д |
Опальніцький Олексій
ПТБД-21д |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Почапський Владислав
ПУА-41д |
Тригуба Ірина
ХТ-41д |
Шкварко Аліна
МБ-31д |
Юренко Аліна
ФБСС-21д |
Януш Марина
ПУА-41д |

|
Програма освітнього форуму для старшокласників«Вибір майбутнього!» |
|
|
Учасники форуму мають можливість познайомитись з інститутом, зі спеціальностями, цікавим та різноманітним студентським життям, отримати поради щодо підготовки до ЗНО, вибору предметів, умов складання ЗНО, обговорити результати вступної компанії 2019 та правила прийому на навчання до ЗВО України в 2020 році |
|
|
Експерти |
- Наталія Замкова – доктор філософських наук, професор, заслужений працівник освіти України, директор ВТЕІ КНТЕУ; - Володимир Буняк – в.о. директора Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації; - Геннадій Кузьменко – відмінник освіти України, директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти; - Оксана Яценко – директор Департаменту освіти Вінницької міської ради; - Валерія Кузінська – студентка ВТЕІ КНТЕУ спеціальності Публічне управління та адміністрування. |
|
Спікери |
- Інна Гулівата – кандидат педагогічних наук, доцент, заступник відповідального секретаря приймальної комісії ВТЕІ КНТЕУ; - Альона Козаченко – начальник організаційно-методичного відділу Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти; - Владислав Почапський – голова ради студентського самоврядування ВТЕІ КНТЕУ. |
|
Регламент форуму |
|
|
14.30 – 15.00 |
реєстрація учасників, кава-брейк; |
|
15.00 – 15.15 |
відкриття форуму; |
|
15.15 – 15.45 |
виступи спікерів; |
|
15.45 – 16.15 |
запитання-відповіді; |
|
16.15 – 16.30 |
підведення підсумків. |
|
Код спеціальності |
Найменування спеціальності |
Освітня програма |
|
Денна форма навчання |
||
|
292 |
Міжнародні економічні відносини |
|
|
Вечірня форма навчання |
||
|
035 |
Філологія |
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська |
|
Денна та заочна форми навчання |
||
|
051 |
Економіка |
|
|
071 |
Облік і оподаткування |
|
|
072 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
|
|
073 |
Менеджмент |
|
|
075 |
Маркетинг |
|
|
076 |
Підприємництво та торгівля |
|
|
081 |
Право |
|
|
126 |
Інформаційні системи та технології |
|
|
181 |
Харчові технології |
|
|
232 |
Соціальне забезпечення |
|
|
241 |
Готельно-ресторанна справа |
|
|
242 |
Туризм і рекреація |
|
|
281 |
Публічне управління та адміністрування |
|
Навчальний відділ здійснює роботу в межах наданих повноважень, визначених Положенням про Навчальний відділ та відповідно до вимог системи управління якістю ВТЕІ ДТЕУ.
Діяльність Навчального відділу регламентується Конституцією України, законами України «Про освіту», «Про вищу освіту», постановами Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства освіти і науки України, Статутом Іституту, діючими положеннями, Правилами внутрішнього розпорядку, постановами вченої ради ДТЕУ, постановами вченої ради ВТЕІ ДТЕУ, планом роботи Навчального відділу на рік.
Основні завдання та функції навчального відділу:
- на основі чинних стандартів вищої освіти вдосконалює форму та зміст навчальних планів щодо відповідності їх освітньо-професійним програмам підготовки фахівців, розробляє навчальні плани відповідно до вимог стандартів вищої освіти;
- розробляє графіки освітнього процесу, розклади навчальних занять, заліково-екзаменаційних сесій.
- організовує, координує та проводить систематичний контроль діяльності деканатів і випускових кафедр щодо виконання графіків освітнього процесу всіх форм навчання;
- забезпечує організацію системи оцінювання успішності навчання здобувачів вищої освіти та аналіз її показників;
- планує, організовує та забезпечує підготовку, проведення атестації здобувачів вищої освіти за освітніми ступенями, проводить аналіз її результатів;
- організовує збір та обробку інформації для виготовлення додатків до дипломів про вищу освіту європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT), формує загальне замовлення на виготовлення дипломів і додатків до дипломів випускників ВТЕІ ДТЕУ;
- розраховує обсяги навчального навантаження науково-педагогічних працівників кафедр інституту на навчальний рік;
- розробляє пропозиції щодо вдосконалення програмного забезпечення навчального відділу з урахуванням сучасних методичних та технічних вимог організації освітнього процесу;
- здійснює оперативний облік контингенту здобувачів вищої освіти усіх форм навчання інституту.
|
Начальник відділу
|
|
Осаволюк Леся Вікторівна |
|
Марченко Юлія Василівна
|
|
Пужихін Максим Романович |
|
Мотронюк Володимир Вадимович |
|
Слєпа Ольга Миколаївна |
|
Кривенька Тетяна Вікторівна |
Контактна інформація відділу
Основне місце розташування: Корпус 2. каб. 17
Робочий телефон: (0432)55-04-22, (0432)55-04-23
Адреса електоронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Вже понад 8 років, на підставі заключних міжнародних договорів про практику та співпрацю, студенти інституту проходять практику в різних куточках світу. Щороку близько 250 студентів інституту різних спеціальностей до програм міжнародної практики.
Відповідно до Договору № 9 від 30.08.2013 «Про забезпечення і реалізацію професійного навчання і практики студентів з готельно-ресторанним комплексом «Дружба» (Деменівська долина, Словаччина), Договору з Об’єднаною готельно-торговою школою (м. Ліптовський Мікулаш, Словаччина) та Тристоронньої Угоди про практику між інститутом, готелем та студентом, щороку, взимку та влітку близько 50 студентів проходять виробничу практику на посадах адміністраторів, офіціантів, помічників кухаря, барменів та покоївок. Готель забезпечує студентів безкоштовним проживанням та триразовим харчуванням. У вільний час студенти можуть відвідувати басейни та спортзал. Такого роду професійна практика дає змогу ознайомитись зі структурою роботи туристичного бізнесу зсередини та отримати безцінний досвід в цій сфері за кордоном.
![]() |
![]() |
![]() |
Існує можливість перевірити свої навики і знання приймаючи участь в програмі стажування в готелях Болгарії (Золоті піски, Сонячний берег, Єлєніті, Несебр). Відповідно до Договору № 4 від 01.03.2017 про співробітництво в галузі міжнародного навчання та проходження практики (м. Несебр, Сонячний берег, Болгарія) такі висококласні готелі як «Планета», «Тальяно», «Холідей» «Royal Castle Hotel and Spa» пропонують міжнародну практику на посадах аніматорів, офіціантів, барменів, помічників кухаря та багато інших. Впродовж практики студенти мають можливість спробувати себе в різних службах готелю: прийому та розміщення, харчування, бронювання, управління номерним фондом. У вільний час студенти також можуть відвідувати басейни та різні ігрові майданчики. Щороку такого роду практику в Болгарії проходять близько 120 студентів.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
В березні 2019 року за програмою “Культура італійської кулінарології” інститут підписав Договір про партнерство з організації міжнародної практики студентів з Асоціацією UCM «Середземноморська спілка шеф-кухарів» (Фоджа, Італія) що дало можливість студентам пройти практику в ресторанах, кафе, барах та піцеріях у невеличких містечках півострова Гаргано (Сан-Менайо, Вієсте, Пескічі, Віко дель Гаргано) та спробувати себе на таких посадах як: помічник кухаря, помічник піцейоли, помічник офіціанта. Період практики тривав 3 місяці. Студенти отримали можливість не лише здобути неоціненний досвід з фахової підготовки, сертифікат про підвищення кваліфікації у кулінарній школі Італії, а й відпочити та оздоровитися на заповідній території.
Практика за кордоном - це знайомство з культурою інших країн, оплачувана практика, безкоштовне проживання та харчування, поглиблення професійних навиків, покращення рівня володіння іноземною мовою, безцінний досвід міжкультурного спілкування.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
















































