У ВТЕІ КНТЕУ відбувся майстер-клас на тему «Інноваційні технології виготовлення кулінарної продукції»

22 січня 2020 року доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Т.В. в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Технології інноваційних харчових продуктів» у групі РТ-11з(м) проведено майстер-клас на тему «Інноваційні технології виготовлення кулінарної продукції з принципами впровадження контрольно-критичних точок безпеки по НАССР».
Робота виконувалась на новому технологічному обладнані німецької фірми Vozwerk «THERMOMIX» TM5 за участю провідного дистриб’ютора-консультанта фірми «Добробут-Плюс України» Котик Т.В.
Студентам продемонстровано нову концепцію приготування якісних кулінарних виробів на інноваційному обладнані «THERMOMIX» TM5. Під час майстер-класу було приготовлено лимонад, смузі, суп, овочі на грилі та булочки на пару. Студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи із задоволенням долучилися до дегустації, отримали цінну інформацію та незабутні враження.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






