Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Наукова студія «Цифрова трансформація в громадах» кафедри менеджменту та адміністрування (керівниця – доц. І. Ніколіна) завершила осінній цикл зустрічей в онлайн-форматі з фахівцями-практиками Програми EGAP, яка реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарської конфедерації. Онлайн-заходи дозволили студентам, що навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» почути точку зору експертів в сфері електронного врядування з Києва, Одеси, Луцька та Вінниці.
Зокрема, 2 грудня 2020 року відбулася остання онлайн-лекція на тему «Штучний інтелект в публічному управлінні: стратегії та ризики в умовах цифрової глобалізації», яку провів Іван Копиченко, регіональний координатор Програми EGAP в Одеській області, а модератором заходу виступила Софія Сакалош, регіональна координаторка Програми EGAP у Віннницькій області.

У ході лекції було розглянуто багато теоретичних та практичних аспектів щодо технології штучного інтелекту (ШІ) в державному секторі. Що таке ШІ, причини його виникнення, приклади використання ШІ в сфері освіти та охорони здоров’я, фінансах і транспорті, алгоритм впровадження ШІ в публічному управлінні, ризики використання – ці та багато інших питань презентував експерт у ході лекції. Окремо Іван Копиченко зупинився на правовому полі для застосування технологій ШІ (Концепція розвитку сфери штучного інтелекту в Україні) з огляду на міжнародні стандарти в галузі та передовий іноземний досвід її державного регулювання.
Дана проблематика викликала у студентів багато запитань, на які вони отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді. Онлайн-лекція, в якій взяли участь понад 70 учасників – здобувачі вищої освіти спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Інформаційні системи та технології», викладачі кафедри менеджменту та адміністрування і кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем, пройшла цікаво та корисно!
Постійні учасники (понад 60 осіб) дистанційних зустрічей з фахівцями-практиками Програми EGAP отримали сертифікати щодо успішного завершення онлайн-курсу «Цифрова трансформація громад: технології та інструменти» в обсязі 12 академічних годин. До нових зустрічей весною!