Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

27 грудня 2019 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулось новорічне свято для дітей співробітників інституту. Діти різного віку в карнавальних костюмах разом зі своїми батьками, мали змогу поринути в справжнє театралізоване дійство напередодні святкування Нового року. Дійовими особами цього свята були керівники культурно-мистецького відділу та творчі студенти нашого навчального закладу.
Поява ведучих: Казкової Феї та Снігуроньки під гучні фанфари привернули увагу всіх присутніх на святі. Відбулось знайомство з дітьми, які були зачаровані казковим дійством. Було проведено конкурсну програму, де було задіяно багато присутніх дітей.
Через затримку Діда Мороза на кордоні продовжила свято казкова героїня Баба Яга, яка залетіла на мітлі до зали в яскравому костюмі. Цікавими витівками вона розсмішила дітей. Згодом з’явився Кіт, який сперечаючись з Бабою Ягою, під веселу пісню, також підняв настрій присутнім. Після їхнього примирення свято продовжилось розгадуванням загадок.

Під звуки музики суперагентів, відбувся вихід двох Мишей-суперагентів, які продовжили свято цікавим смішним діалогом та грою для дітей. Вони розділилися на дві команди й по закінченню – всі учасники отримали призи. Сніжинка заграла на флейті новорічну мелодію. Ця атмосфера свята була до душі дітям, і вони з радістю брали участь у запропонованих іграх та хороводах.
З великою радістю діти зустріли появу Діда Мороза, своїми чарами запалив вогники на святковій ялинці та вручив новорічні подарунки, на які з нетерпінням чекали діти. На цьому дитячий ранок завершився. Цей захід відбувся за підтримки адміністрації інституту, первинної профспілкової організації та відділу з організації виховної та культурно-мистецької роботи студентів, щоб подарувати всім присутнім на святі тепло, радість і посмішки.