Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

18 жовтня 2022 року, відбулась онлайн зустріч керівництва Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ і Вищої Школи туризму та готельної справи в Гданську, Республіки Польща.
З метою встановлення нових наукових зв’язків між освітніми закладами та поглиблення співпраці в навчальному процесі українську сторону представляли директор ВТЕІ ДТЕУ Наталія Замкова і заступник директора з міжнародної діяльності та стратегічного розвитку Володимир Мережко. Польський вищий навчальний заклад, який здійснює свою діяльність понад 25 років, презентував Голова Правління та власник Ян Захаревич.

18 жовтня доктор філологічних наук, доцент Ян Капранов (Київський національний лінгвістичний університет, Варшавський економіко-гуманітарний університет) на запрошення кафедри іноземної філології та перекладу провів гостьову лекцію-тренінг для студентів спеціальності Філологія.
Сьогодні дані корпусів активно використовують у лексикографії, стилістиці, лінгвістичній варіантології, перекладознавстві, соціолінгвістиці, методиці навчання і вивчення іноземної мови.

Вінницький торговельно-економічний інститут висловлює щиру подяку Вінницькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України за надані дві пральні машини-автомат для прання постільної та натільної білизни внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитку інституту. Дякуємо за підтримку! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю! Разом до Перемоги!

15 жовтня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Харчові технології» взяли участь в онлайн-конференції «Ресторанний ринок України – що буде далі?». Спікерами на заході виступили відомі ресторатори: Дмитро Подопригора – засновник, ідейний натхненник та керівник компанії «Gianni Group», до складу якої входять ресторан «Giannivino», готельний комплекс «Хата Подопригора» та кафе «Анна Павлова» у Дніпрі, Дмитро Лукенчук – співвласник мережі ресторанів «OZZY», «YOKI» та закладу «Столова №1» в Івано-Франківську, ресторану «Пʼяте Підземелля» у Львові та Дмитро Борисов – засновник та власник мережі «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова», що нараховує більше 80 закладів. Модератор онлайн-конференції – Олена Риж – незалежний тренер з сервісу та корпоративної культури, ресторанний консультант. Інформаційний партнер – Національна ресторанна асоціація України.

14 жовтня 2022 року студенти спеціальності «Право» ВТЕІ ДТЕУ відвідали вебінар «Антикорупція на практиці: досвід детективів НАБУ». Старший детектив НАБУ Віктор розповів про процес розслідування резонансних топкорупційних справ, про складнощі, із якими детективи стикаються на практиці розслідувань, а також засоби, які детективи знаходять для їх подолання.
Вітаємо працівників НАБУ з професійним святом - Днем створення НАБУ, дякуємо за вашу працю, успіхів у всіх справах.

13 жовтня 2022 року здобувачі вищої освіти ВТЕІ ДТЕУ брали участь у засіданні Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ, що проходило в форматі конференції у ZOOM.
Анже Єреб, Головний креативний директор цифрового креативного агентства «Leavingstone», розповів про власний досвід роботи в міжнародній рекламній компанії, особливу увагу приділив темі «Рекламна діяльність в період воєнного стану».
На думку спікера, реклама має працювати навіть в період відкладеного попиту. Малий та середній бізнес має зараз думати над тим, як залишатися поряд зі своїми споживачами, нагадувати про свою торгову марку, товари та послуги. Адже, будь-яка маленька компанія, яка в період війни буде здійснювати активну маркетингову діяльність може очікувати на розвиток та зростання після її завершення, оскільки споживач буде бачити активність компанії та зможе вирізняти її товари та послуги серед інших в майбутньому.