Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

27 травня 2022 року на факультеті економіки, менеджменту та права відбулось засідання круглого столу «Сучасні цифрові технології управління бізнесом» кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем. У засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти освітньої програми «Інформаційні технології у бізнесі» у кількості 24 осіб. Запрошений гість круглого столу – представник бізнесу інженер-програміст ІТ – компанії «ONSEO», м. Вінниця - Анна Кравчук. В обговоренні тематичного напряму круглого столу взяли участь здобувачі вищої освіти, які виступили з доповідями:
1. Удосконалення ведення бізнесу на основі розробки та впровадження сучасних web-ресурсів. Доповідач: Владислав Варчук (гр. ІСТ-41д). Науковий керівник: к. т. н., доцент Світлана Яремко.
2. Безпека сучасних платіжних систем. Доповідачі: Даніїл Грига, Роман Бойко (гр. ІСТ-21мб). Науковий керівник: к. пед. н., доцент Людмила Половенко.
3. Особливості та перспективи ймовірнісного програмування. Доповідач: Віталій Котов, (гр. ІСТ-21д). Науковий керівник: к. пед .н., доцент Лариса Радзіховська.
4. Розробка сюжетно-направленої гри засобами Java. Доповідач: Антоній Дан, (гр. ІСТ-21дс). Науковий керівник: к. т. н., доцент Світлана Мерінова.
5. Управління взаємозв’язками з клієнтами в аграрному бізнесі. Доповідач: Ярослав Позур, (гр. ІСТ-41д). Науковий керівник: к. т. н., доцент Олена Кузьміна.

27 травня 2022 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ на базі кафедри обліку та оподаткування з метою обговорення науково-практичних пропозицій з удосконалення системи обліку, аналізу та контролю в Україні в епоху діджиталізації було проведено Всеукраїнський круглий стіл «Діджиталізація обліку, аналізу та контролю: напрями та перспективи розвитку».
На захід були запрошені науковці інших закладів вищої освіти України, а саме: Подолянчук Олена – к.е.н., доцент, завідувач кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Вінницького національного аграрного університети; Козаченко Анна – к.е.н., доцент кафедри аналізу та аудиту Вінницького національного аграрного університету; Кузнецова Світлана - к.е.н., доцент кафедри обліку і фінансів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»; Шульга Світлана – д.е.н., професор кафедри аудиту та підприємництва Національної академії статистики, обліку та аудиту, сертифікований аудитор.

27 травня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено студентський круглий стіл на тему «Сфери використання товарознавчих експертиз».
У круглому столі взяла участь 41 особа, серед них здобувачі груп ТКЛ-41д (ОП «Товарознавство та комерційна логістика»), ТЕМС-11з(м) (ОП «Товарознавство та експертиза в митній справі») ВТЕІ ДТЕУ; студенти груп ПБТ-217, ПБТ-218, ПБТ-219 (ОП «Підприємництво та бізнес-технології»), МБС-418 (ОП «Митна та біржова справа») денної форми навчання Національного авіаційного університету; начальник відділу експертизи та сертифікації товарів Вінницької торгово-промислової палати Бабій Марія; експерт-товарознавець ТОВ «Незалежна судова експертиза та оцінка» Арашин Олександр; завідувач кафедри економіки та бізнес-технологій Чумак Оксана; доцент кафедри економіки та бізнес-технологій Григоренко Інна; науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.

26 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару «Як розвивати власний бренд ключових співробітників? Чому важливо бути експертом та до чого тут монетизація?», організованому засновником та генеральним директором «Ribas Hotels» Артуром Лупашко та керуючою PR відділу компанії «Ribas Hotels» Галиною Череднюк.
Під час обговорення було визначено, що таке особистий бренд працівника, як він формується та для чого він розвивається на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Розвиваючи власний бренд – це вклад у майбутнього кожного, розширення нетворкінгу. Інструменти, які потрібно враховувати при формуванні особистого бренду: канали комунікації зі світом (соціальні мережі), ведення особистого блогу, фокус на певній аудиторії, власна оригінальність.

26 травня 2022 року о 14.40 в дистанційному форматі відбувся науково-методичний семінар «Перспективи розвитку консалтингового бізнесу в Україні» за участю викладачів кафедри економіки та міжнародних відносин ВТЕІ ДТЕУ, викладачів кафедри менеджменту та маркетингу ВНАУ та студентів факультету ЕМП. На жаль представник консалтингової компанії «Міжнародна оціночна група» О. Рибак не зміг взяти участь в семінарі поскільки є волонтером і знаходився в цей час в зоні бойових дій. Проблематику дискусії скоригував час. Особливе місце в дискусії зайняли питання як розвитку консалтингового бізнесу, так і проблеми перспектив відновлення економіки України в післявоєнний час. По цій проблематиці виступили студенти гр.Е-21:
1.Шляхи та засоби розвитку консалтингової бізнес діяльності в умовах військового стану (Доповідач- Ветушинська Вікторія, Е-21).
2.Аналіз міжнародних компаній, які покинули ринок РФ в знак солідарності з Україною: галузь, капіталізаця, ступінь локалізації, вплив на ринок робочої сили та економіку РФ (Доповідач-Петрова Діана,Е-21).
3. Формування фінансових ресурсів відновлення інфраструктурних об‘єктів та житлового фонду: джерела, форми отримання та пріоритетність використання(Доповідач-, Обревко Руслана, Е-21).
Засідання науково-методичного семінару пройшло у жвавій дискусії, де кожний учасник отримав відповіді на питання, які його зацікавили. Учасники дискусії прийшли до розуміння, що наразі основна проблема для України це відновлення на новій технологічній основі її економіки, ресурсної бази та людського капіталу.

26 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару «Яким має бути сервіс в закладах під час війни?», організованому командою Poster POS за участю Оксани Марусич, експерту з сервісу та якісного обслуговування, сертифікованому міжнародному бізнес-тренеру та коучу, яка провела більше 2000 тренінгів за 14 років практики.
Під час обговорення було визначено, як зараз краще спілкуватись і обслуговувати гостей та де брати мотивацію для себе й команди в період війни в Україні.
У ході обговорення було встановлено, яким має бути сервіс у ресторанному бізнесі під час війни. Визначено, яка психологія змін у ресторанному бізнесі під час війни: адаптація ресторанного бізнесу під нові умови (нові графіки, меню, прайси, фінансові показники, нові умови постачання); постійно змінююча команда; неврівноважені гості та їх різноманітні побажання.