У ВТЕІ КНТЕУ проходив ярмарок з нагоди святкування Дня працівника харчової промисловості
20 жовтня 2016 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено ярмарок з нагоди святкування Дня працівника харчової промисловості. Студенти презентували кухні європейських країн. Група ХТІ-21підготувала широкий асортимент виробів іспанської кухні. Особливості італійської кухні оригінально презентувала група ГРС-21. Справжніми шедеврами французької кухні здивувала група ХТІ-31. Надзвичайно яскраво та весело представила ірландську кухню група ГРС-31. Традиційні солодощі та різноманіття німецької кухні показала група ХТІ-41. Аутентичну та колоритну кухню Грузії запропонувала група ГРС-41.
ФОТОЗВІТ
Авторитетне журі високо оцінило креативність та майстерність студентів та визначило переможців у вікторині та в таких номінаціях: «Краща презентація», «Асортимент виробів», «Відповідність національним традиціям», «Вишуканість смаку», «Естетичність оформлення» та «Інноваційність».