Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Відповідно до зведеного плану проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів ВТЕІ КНТЕУ на 2016 рік та з метою формування у студентів податкової культури, підвищення їх фахового рівня, глибшого опанування методів наукових досліджень, отримання цінної інформації з питань норм та правил сучасного оподаткування та в цілях формування у студентів навиків самостійного аналізу процесів, змін, нововведень, що відбуваються у вітчизняній податковій політиці 20 жовтня 2016 року кафедрою обліку та оподаткування в аудиторії 704 о 1240 год було організовано та проведено кафедральний круглий стіл на тему: «Актуально про податки: від теорії до практики».
В проведенні круглого столу взяли участь студенти обліково-фінансового факультету ВТЕІ та викладачі кафедри обліку та оподаткування Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

На даний захід були запрошені заступник начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Вінницької ОДПІ ГУ ДФС, Урлапова О.В., заступник декана обліково-фінансового факультету Сегеда С.А., викладачі, студенти. Засідання круглого столу розпочав та проводив завідувач кафедри обліку та оподаткування, професор Денисюк Олександр Миколайович.
На даному заході з доповідями виступили: студенти 1 курсу групи ФК- 11д (м) – Грицина Р., Кобзар Т., Коритко Д., Пензар О.; студенти 1 курсу групи ОБО - 11д (м) Бондар О., Кондратюк І.; студенти 4 курсу групи ОАП-41 – Харабара І., Нагірний В., Гриняк С.; студенти 4 курсу групи ДФК-41, ДФК-42 – Лещук Т, Петрущак В., Ковальчук М., Базюк В., Лагдан А., Левицька В., Костенчук Д.
Між учасниками наукового заходу відбулося жваве обговорення дискусійних питань, кожен міг висловити власне бачення та підходи до вдосконалення системи адміністрування податків та зборів в Україні. Всі учасники наукового круглого столу залишились задоволеними результатами зустрічі та домовились про подальшу організацію і проведення подібних заходів.