Відкрите засідання гуртка «Кондитер-клас» на тему: «Особливості діяльності кращих світових кондитерських шкіл»
21 лютого 2017 року у рамках Фестивалю студентської науки на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулося відкрите засідання гуртка «Кондитер-клас» на тему: «Особливості діяльності кращих світових кондитерських шкіл». На заході були присутні завідувач кафедри Левицька І.В., керівник гуртка асистент Іваніщева О.А., асистент Криворук В.М., завідуюча лабораторією Нікон С.Г., студенти груп ГРС-31 та ХТІ-21. Було представлено доповіді Кражанівської Я., Старчеус Н. та Дмитрієва В., в яких розкрито основні питання щодо діяльності світових та вітчизняних кондитерських шкіл, сучасних тенденцій у кондитерському мистецтві. Студенти творчо підійшли до роботи та цікаво презентували свої дослідження.
Керівником гуртка Іваніщевою О.А. дано майстер-клас з акварельного розпису імбирних пряників та оздобленню їх айсинг-глазуррю. Присутні мали можливість оволодіти прийомами роботи та проявити свої креативні здібності, виготовити свій індивідуальний пряник. Студенти отримали позитивні емоції, певний багаж знань та вмінь.