Відкрите засідання гуртка «Ресторатор» на тему: «Борошняні кулінарні вироби пониженої енергетичної цінності»
23 лютого 2017 року в рамках Фестивалю студентської науки на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулося відкрите засідання гуртка «Ресторатор» на тему: «Борошняні кулінарні вироби пониженої енергетичної цінності». На заході були присутні: начальник відділу науки та міжнародної співпраці Бондар С.Д, завідувач кафедри проф. д.е.н Левицька І.В, проф. д.б.н Власенко В.В, проф. д.е.н Власенко І.В, асистенти Іваніщева О.А. та Криворук В.М, завідуюча лабораторією ТПРГ Нікон С.Г. та студенти гр.ХТІ-31. Студенти: Гончарук І., Тимуш А., Олексюк А., Мантак З., Іващенко В., Каньшина Т. та Хоменський А. представили цікаві доповіді щодо розвитку новітніх технологій продуктів для оздоровчого харчування. В рамках заходу проводилась дегустація борошняних кулінарних виробів пониженої енергетичної цінності, які приготували студенти.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |