Відкрите засідання гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини та матеріалів» на тему: «Сучасні методи дослідження харчових продуктів»
24 лютого 2017 року в рамках Фестивалю студентської науки на кафедрі товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва відбулося відкрите засідання гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини та матеріалів» на тему: «Сучасні методи дослідження харчових продуктів». На заході були присутні: завідувач кафедри Власенко І.Г., керівники гуртка - професор Авксентюк Б. П., асистент Василишина О.В., науково-педагогічні працівники кафедри Шарко В.В., Андрусенко Н.В. та здобувачі вищої освіти груп ТКЛ-11д і ТКЛ-21д.
Надзвичайний інтерес викликали виступи членів гуртка Бондарець А., Підгорна Т., Ткач Н., Тисленко Г. в яких розкрито основні питання із дослідження в лабораторних умовах якості харчових продуктів.