Участь ВТЕІ КНТЕУ у кулінарному конкурсі «Кращий кухар – юніор Поділля»

30 березня 2017 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно–економічному коледжі КНТЕУ відбувся кулінарний конкурс «Кращий кухар – юніор Поділля» серед навчальних закладів Подільського регіону у номінаціях: страва з птиці та десерт з яблук. Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ представили студенти групи ХТІ–31д Каньшин Тарас та Пастух Богдан під керівництвом викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворука В.М. За підсумками оцінювання журі страва з птиці «Курячий рулет з яблуком та родзинками» зайняла ІІІ призове місце, бронзову медаль та диплом.
![]() |
![]() |




