Круглий стіл «Управління якістю та безпечністю споживчих товарів»

28 березня 2017 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва був проведений круглий стіл «Управління якістю та безпечністю споживчих товарів», в якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри, студенти ІІ–ІV курсів спеціальності: «Товарознавство і торговельно підприємництво» та представники Головного управління держпродспоживслужби у Вінницькій області (начальник відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гончар Юлія Михайлівна; начальник відділу державного контролю управління безпечністю харчових продуктів та ветеринарії Червань Віталій Іванович). В рамках проведення круглого столу обговорювались питання якості та безпечності продуктів харчування, питної води та медичних препаратів; безпечності непродовольчих товарів; запровадження управління безпечністю харчових продуктів на базі концепції ХАССП в Україні.
|
|
![]() |



