Науково-практичний семінар «Цукрова флористика (пасхальний декор)»
6 квітня 2017 року відбувся науково-практичний семінар «Цукрова флористика (пасхальний декор)», організований кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи. Своїми знаннями та практичними вміннями поділилася із присутніми модератор, технолог-кондитер, спеціаліст по декору кондитерських виробів Бойко Галина Дмитрівна. У процесі роботи студентів ознайомили з процесом випічки імбирних пряників, приготування королівської глазурі, різної техніки декору (заливка, орнамент, вишивка, розпис по мокрому). Кожен учасник самостійно виготовив власний оригінальний пряник на пасхальну тематику.
На заході панувала творча, дружня та дуже тепла атмосфера. Всі присутні отримали цінні знання та позитивні емоції, показали художні здібності, набули практичних вмінь з актуального напрямку кондитерської творчості – виготовлення ексклюзивних пряників.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |