Міжвузівський круглий стіл на тему: «Інноваційні технології у сфері підприємств гостинності»
15 травня 2017 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано міжвузівський круглий стіл на тему: ««Інноваційні технології у сфері підприємств гостинності» за участі Семко Т.В. – к.т.н., доцент кафедри харчових технологій та мікробіології Вінницького національного аграрного університету. Були розглянуті актуальні теми:
- Запровадження інноваційних технологій в підприємствах гостинності.
- Професійна компетентність персоналу.
- Конкурентоспроможність підприємств гостинності в Україні.
З доповіддю виступив професор кафедри туризму та ГРС Власенко В.В. В обговоренні активну участь прийняли студенти групи Т-21, ХТІ-21, ХТІ-31 та студенти ВТЕК КНТЕУ.