ІІ Фестиваль рестораторів Поділля
20 травня 2017 року в місті Хмельницькому відбувся ІІ Фестиваль рестораторів Поділля. Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» групи ХТІ-31д Маслюк Юлія, Тимуш Анастасія, Лемпа Діана та Котов Денис з асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворук В.М. під егідою святкування Дня Європи відвідали фестиваль «Кухонь світу», де були представлені такі кухні: Німеччини, України, Франції, Італії, Грузії. Здобувачі були зацікавлені сучасними технологіями приготування страв та їх презентаціями, особливо сподобалось презентація кухонь Грузії і Франції. Представники країн зустрічали в традиційних вбраннях та колоритах даної країни. По закінченню фестивалю пройшла дегустація страв та виробів різних кухонь країн світу. Здобувачі були вражені атмосферою святкового заходу.
![]() |
![]() |