Команда ВТЕІ КНТЕУ зайняла ІІІ місце у Міжнародному конкурсі з кулінарного мистецтва «Kazan Fire Fest – 2017»
14-15 жовтня 2017 року в м. Харків на території спортивно-оздоровчого комплексу «АRKADA» відбувся міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва «Kazan Fire Fest – 2017», організаторами якого були громадська спілка «Слобожанська гільдія кухарів» та ХТЕК КНТЕУ.
До суддівської колегії конкурсу кулінарного та кондитерського мистецтва входили судді міжнародного рівня з Ізраїлю, о. Маврикій, Туреччини, Хорватії, Словенії, Польщі, Албанії та України. Команда з трьох учасників ВТЕІ КНТЕУ у складі студентів 4 курсу групи ХТІ-41д Маслюк Юлії, Каньшина Тараса та Котова Дениса взяла участь у номінації «Краща команда кухарів». Наші конкурсанти протягом 95 хв. готували на вугіллі дві страви: основну - куряче філе-гриль з фруктовою начинкою та інжирним чатні та салат з морепродуктів на грилі.
У підсумку наша команда зайняла ІІІ місце та була нагороджена бронзовими медалями і сертифікатами учасників.
![]() |
![]() |
![]() |