У ВТЕІ КНТЕУ проходили майстер-класи на тему: «Приготування кави нетрадиційними способами»
20 та 23 жовтня 2017 року в рамках святкування тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено майстер-класи на тему: «Приготування кави нетрадиційними способами». Захід відбувся за участі бариста професійного еспресо-бару coffee house «Turman», здобувача освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Радчук Руслани. Окрім технологій приготування класичних кавових напоїв (еспересо, капучіно, амерікано), бариста розповіла про альтернативні способи приготування кави: кемекс, аеропрес, пуловер, сифон, каліт, бона віта. Присутнім було повідомлено, що альтернативні способи приготування кави дозволяють розширити кавову культуру та розкрити справжній смак кавового зерна. Виступ супроводжувався відео презентацією, а головне, присутні на заході викладачі та студенти мали можливість спробувати кавові напої, зварені безпосередньо перед ними.