У ВТЕІ КНТЕУ проведено міжвузівський круглий стіл на тему: «Сучасні технології продукції ресторанного господарства»
11 грудня 2017 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено міжвузівський круглий стіл на тему «Сучасні технології продукції ресторанного господарства».
На міжвузівському круглому столі були присутні: науково-педагогічні працівники, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, запрошені гості та здобувачі вищої освіти.
На заході доповідачі розповіли про інноваційні технології жирів та жирозамінників для створення нових продуктів ресторанного господарства, а саме морозива на молочно-рослинній основі, інноваційні технології виробів та просування їх на ринок з досвіду хлібопекарського виробництва, інноваційні технології виготовлення суші, сучасні харчові технології в впровадженні в ресторанному виробництві.
Отже, зважаючи на актуальність даної теми, інформація виявилася своєчасною та викликала зацікавленість у присутніх на міжвузівському круглому столі.


