У ВТЕІ КНТЕУ відбулось відкрите засідання наукового гуртка «Ресторатор» на тему: «Борошняні страви функціонального призначення»
14 лютого 2018 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках VI Фестивалю студентської науки, асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворуком В.М. проведено відкрите засідання наукового гуртка «Ресторатор» на тему: «Борошняні страви функціонального призначення». На засіданні були присутні: група ХТІ-31д та науково - педагогічні працівники кафедри туризму та готельно–ресторанної справи.
Студенти: Свинар А., Сергатий Ю., Мазур Б., Грубий О., Корунний М. та Білохатнюк О. представили цікаві доповіді щодо розвитку новітніх технологій продуктів для функціонального харчування. В рамках заходу проводилась дегустація борошняних страв функціонального призначення.


