На базі заміського комплексу «Баттерфляй» кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено вузівський круглий стіл на тему: «Інновації в готельному бізнесі»
27 лютого 2018 року на базі заміського комплексу «Баттерфляй» кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено вузівський круглий стіл на тему : «Інновації в готельному бізнесі».
На вузівському круглому столі були присутні: директор заміського комплексу відпочинку «Батерфляй» Орочинська Ж.Л., завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти.
На заході директором комплексу була проведена оглядова екскурсія по використанню новітніх технологій енергозбереження та теплопостачання, доповідачі розповіли про інноваційні технології приготування страв, новітні форми гостинності, тенденції декорування страв та форми обслуговування споживачів. Шеф – кухар заміського комплексу «Баттерфляй» провів майстер-клас по приготуванню італійських брускетт та сучасному декоруванню страв. Отже, зважаючи на актуальність даної теми, інформація виявилася своєчасною та викликала зацікавленість у присутніх на вузівському круглому столі.


