Науково-консультативною студією «Бізнес-Консультант» і кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено науково-практичний семінар «Сучасні техніки пасхального декору»

29 березня 2018 року науково-консультативною студією «Бізнес-Консультант» і кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено науково-практичний семінар «Сучасні техніки пасхального декору». Семінар провела модератор, технолог – кондитер, спеціаліст по декору кондитерських виробів Бойко Г.Д. У семінарі взяли участь науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти груп ХТІ-41д, ЗІ-31д, ГРС-41д. У процесі роботи було виготовлення пряничного тіста та випічка імбирного пряника у вигляді «Пасхального яйця». Заливка і тонування поверхні пряника. Майстер продемонструвала сучасні техніки декорування та їх застосування, а саме: акварель, розпис, емаль, техніка барельєф.
Учасники здобули незабутні враження та практичні навички у декоруванні кондитерських виробів.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






