Участь ВТЕІ КНТЕУ у кулінарному конкурсі «Кращий кухар – юніор Поділля»

29 березня 2018 року в Хмельницькому торговельно–економічному коледжі КНТЕУ за ініціативою Подільської гільдії кулінарів відбувся кулінарний конкурс «Кращий кухар – юніор Поділля» серед навчальних закладів Подільського регіону у номінаціях: страва з риби та теплий салат.
Вінницький торговельно-економічний інститут також взяв участь зі студентами освітнього ступеню «бакалавр» група ХТІ – 31д, а саме Недонос Юліана Михайлівна готувала «Теплий салат з карамелізованою курячою печінкою та ягодами в карамельному кошику» зайняла І призове місце, золоту медаль та диплом. Щербій Тетяна Вадимівна готувала «Сібас запечений на подушці з пюре зеленого горошка з гірчично - лимонним соусом» зайняла ІІ призове місце, срібну медаль та диплом.
![]() |
![]() |




