Міжвузівський круглий стіл на тему: «Сучасні технології виробництва м’яких сирів функціонального спрямування»

19 квітня 2018 року відбувся міжвузівський круглий стіл на тему: «Сучасні технології виробництва м’яких сирів функціонального спрямування» та майстер-клас на тему: «Роль м’яких сирів у раціонах оздоровчого харчування». На заході були присутні викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти груп ХТІ-31д та ХТІ-41д. Міжвузівський круглий стіл проходив на сироварні ТОВ «Аверса –Україна», що працює на італійських технологіях та виготовляє м’які сири: Моцарела, Рікота, Качіоковалло, Качота. Ці види сирів користуються попитом на місцевому ринку та доставляються у інші регіони України.
У рамках заходу був проведений майстер-клас з технології виготовлення сиру Моцарела. Присутні отримали багато цікавої, практичної інформації та позитивні враження.
![]() |
![]() |




