Засідання секції № 6 «Сучасне товарознавство: інновації, проблеми якості та безпеки»

Із вступним словом виступила завідувач кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва проф. Власенко І.Г.Під час секційного засідання учасниками комференції були представлені результати наукових досліджень у вигляді доповідей на актуальні теми щодо проблем якості та безпеки харчових продуктів та непродовольчих товарів.
До обговорення свої доповіді представили студенти Білик А.В., Борисова О.С. та Чубатюк Я.С., Добридень А.А., Ковтун Г.О., Малиновська В.І., Минько Д.О., та Петрухіна Д.О., Науменко О.С. та Жовнір А.В., Плюшко М.Ю., Рибалко Д.В. та Гуменчук Л.М., Удовенко Д.О.
Цікавими були представлені студентами іноваційні рішення для підвищення рівня якості та безпечності товарів, розширення сруктури асортименту як для виробничих так і для підприємств сфери торгівлі. Вході виступів спостерігалась жвава наукова дикусія серед здобувачів вищої освіти різних курсів навчання, студени-товарознавці з цікавістю використовували свої набуті знання.
Традиційним стало те що серед учасників конференції були студенти інших закладів вищої освіти. В рамках секційного засідання студентами ВТЕК КНТЕУ було проведенно майстр-клас: «Як вибрати якісне морозиво: поради споживачу».
По завершеню секційного засідання студентами групи ТКЛ-31д Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ було проведено Workshop «Дегустація різних видів чаю», де учасники секційного засідання мали змогу отримати знання щодо оціни якості чаю.
Усім студентам та їх науковим керівникам висловлено подяку та вручено грамоти.
![]() |



