У ВТЕІ КНТЕУ на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи проведено первинну акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Ресторанні технології»

З 10 по 12 травня 2018 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи проведено первинну акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Ресторанні технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
У складі експертної комісії були:
Ощипок Ігор Миколайович – завідувач кафедри харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету, доктор технічних наук, професор, голова комісії;
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, професор.
![]() |



