Здобувачі вищої освіти, ОС «магістр», спеціальності «Харчові технології» взяли участь у виїзному семінарі на базі заміського комплексу «Butterfly»

14 вересня 2018 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи на базі заміського комплексу «Butterfly» було проведено виїзний семінар на тему: «Формування атмосфери закладів ресторанного господарства». До участі в семінарі були залучені доцент кафедри Семко Т.В., здобувачі вищої освіти ОС «магістр» спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Ресторанні технології»). У ході заходу присутні мали можливість ознайомитися з концепцією відпочинкового комплексу, представленого комфортабельним готелем на 37 номерів та трьома ресторанами, поспілкуватися з адміністрацією закладу та шеф-кухарем на предмет створення атмосфери комфорту та затишку.
![]() |
![]() |
![]() |





