Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

4-6 жовтня 2018 року здобувачі ОС «магістр», спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Ресторанні технології» брали участь у Міжнародному фестивалі з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018», який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету.
Маєвський Євген змагався в категорії «Практичні змагання (страви з м’яса)», Маслюк Юлія, Лемпа Діана, Котов Денис – в категорії «Найкращий Університет року». За результатами індивідуальної та колективної участі студенти здобули два ІІІ місця. Керівниками конкурсантів були ст. викл. Іваніщева О.А., ас. Пахомська О.В.
Кулінарний фестиваль був організований з метою популяризації та розвитку кулінарного мистецтва серед аматорів та професіоналів, підвищення професійної майстерності фахівців і молоді, активного обміну професійним досвідом, зміцнення дружби та співпраці між Україною та Туреччиною. Учасниками фестивалю були представники більше 30 країн світу, зокрема України, Великої Британії, Греції, Сполучених Штатів Америки, Ісландії, Республіки Кореї, Індії, Пакистану, Узбекистану, Туніса, Сербії, Румунії, Палестини, Македонії, Кіпру, Польщі, Бразилії, Ізраїлю, Хорватії, Словаччини, Туреччини та ін. Суддівською колегією були професійні члени журі, акредитовані Всесвітньою Асоціацією об’єднань шеф-кухарів. Конкурсні змагання фестивалю «BestCookFest-2018» оцінювалися згідно рекомендацій Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS).

Учасники конкурсу мали унікальну можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування з визнаними майстрами кулінарного і кондитерського мистецтва. Захід став вагомим внеском у формування кулінарного та туристичного бренду України, підвищення її туристичної привабливості.