Ознайомлення здобувачів вищої освіти з виробничою діяльністю українсько-австрійських підприємств «Аграна Фрут Україна» та «Австрія Джус Україна».

17 жовтня 2018 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології» (гр. ХТ-21д) під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Т.В. відвідали українсько-австрійські підприємства «Аграна Фрут Україна» та «Австрія Джус Україна», на яких ознайомилися з новітніми технологіями виробництва безпечної асептичної продукції. Як відомо, виробничі процеси у вказаних компаніях відповідають діючим міжнародним та національним нормативним вимогам та здійснюються згідно стандартів ISO, PAS-22000, Загальної декларації прав людини, кодексу Міжнародної організації праці. Цілі діяльності, які компанії прописали на 2018 рік, узгоджені з системою HACCP.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






