У ВТЕІ КНТЕУ проведено смачний майстер-клас
24 жовтня 2018 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено майстер-клас «Сучасні тенденції в технології кондитерських виробів» за участі фахівця, відомого вінницького майстра-кондитера Бойко Галини. У майстер-класі взяли участь здобувачі вищої освіти групи ГРС-31д Гаврилюк Анастасія, Калинчук Наталія, Березюк Вікторія, групи РТ-11д(м) Маслюк Юлія, Лемпа Діана, Сахно Анфіса, Коваль Максим, Маєвський Євген, Котов Денис та викладачі кафедри Семко Т.В., Іваніщева О.А., Пахомська О.В.
Бойко Галина продемонструвала технологію приготування сучасних десертів кенді-бару, а саме тістечок «Картопля» з шоколадною глазур’ю та десертів у стаканчиках трайфлів з використанням бісквіту «Червоний оксамит», гарбузового та шоколадного бісквіту на кип’ятку. Кожен учасник мав змогу виготовити свій трайфл та «Картоплю», ознайомитися з сучасними тенденціями у кондитерському мистецтві, особливостями технології різних кремів, конфітюру, оздоблювальних виробів та ін. Три години роботи пройшли у жвавій виробничій атмосфері у колі шанувальників кондитерської справи під керівництвом компетентного практика. Це дало можливість здобути не тільки нові корисні знання, але й практичні навички, без яких сьогодні молодим фахівцям-харчовикам неможливо досягти успіху та бути конкурентоспроможним на ринку праці.
Всі присутні отримали лише позитивні емоції і незабутні враження від майстер-класу та висловили бажання надалі брати участь у подібних практичних заходах.
![]() |
||



